Βαριές κουβέντες για τον αδελφό της και πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, λέει η Μαίρη Αν Τραμπ, σε ένα ηχογραφημένο ντοκουμέντο, που ήλθε στο φως της δημοσιότητας. Η αδελφή του Τραμπ, λέει ότι από μικρός ήταν ψεύτης, εγωιστής και κακομαθημένος, τόσο πολύ, που έβαλε κάποιον άλλον να γράψει στη θέση του εξετάσεις, για το πανεπιστήμιο. Εκπρόσωπος του Τραμπ απάντησε ότι τέτοιες κόντρες ανάμεσα στα αδέλφια υπάρχουν από την αρχή του… κόσμου.

Καταπέλτης για τον Αμερικανό πρόεδρο είναι η μεγάλη αδελφή του, η Μαίρη Αν Τραμπ, στην εξομολόγηση που έκανε στην ανηψιά της Μαίρη, περιγράφοντας τον ως ψεύτη, εγωιστή, αναξιόπιστο.

-Ο Ντόναλντ νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Τελεία και παύλα. Έτσι ήταν πάντα. Εννοώ ότι ήταν…

-Ήταν σκληρό παιδί;

-Ήταν κακομαθημένο!»

Η ανηψιά ηχογράφησε τη θεία της κρυφά και περιέλαβε τη μαρτυρία της στο βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα. Στο ηχητικό ντοκουμέντο, που έφτασε στην εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ, η αδελφή του Τραμπ λέει ότι ο Ντόναλντ δεν έδωσε καν εξετάσεις για το πανεπιστήμιο αλλά έγραψε κάποιος άλλος στη θέση του.

– Έβαλε κάποιον άλλον να δώσει εξετάσεις στη θέση του

-Απίστευτο! Έγραψε άλλος τις εξετάσεις;

– Για το πανεπιστήμιο ή κάτι τέτοιο.

-Ναι.Χριστέ μου!

-Αυτό πιστεύω.

Παρότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν γνωστοί, τώρα γίνονται με τη φωνή της αδελφής του, που είναι πρώην ανώτερη δικαστικός, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από συνέδριο των Ρεπουμπλικανών..

«Είμαι το μοναδικό πράγμα που στέκεται ανάμεσα στο αμερικανικό όνειρο και στην απόλυτη αναρχία, την τρέλα, το χάος!»

Ο Τραμπ βάζει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό προβλέποντας νοθεία στην επιστολική ψήφο και προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες ότι ίσως δεν βγει αποτέλεσμα από την κάλπη της 3ης Νοεμβρίου. «Δεν θα μάθετε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών πριν περάσουν εδομάδες, μήνες, ίσως ποτέ! Ίσως μετά από χρόνια, ίσως ποτέ!».

Ο Τραμπ επιμένει ότι τα ταχυδρομεία δεν μπορούν να διαχειριστούν τη μαζική επιστολική ψήφο λόγω κορωνοϊού, ενώ οι Δημοκρατικοί αντίπαλοί του λένε ότι αναζητά δικαιολογία για αναβολή των εκλογών.

Πηγή: tovima.gr