Νέα «βόμβα» στην Καταλονία! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται μία ανάσα από την παραίτηση, καθώς φέρεται έτοιμος να κάνει πίσω, εφόσον ο Λέο Μέσι δηλώσει ανοιχτά πως θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το Radio Catalunya, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πως είναι έτοιμος να «θυσιάσει» της θέση του, εάν ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επίσημα πως θα παραμείνει στο «Καμπ Νόου». Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ένα μεγάλο βήμα που κάνει η Μπαρτσελόνα, στην προσπάθεια της να μεταπείσει τον Μέσι.

Από την άλλη τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλανε τον Αργεντινό, να έχει πάρει οριστική απόφαση, καθώς δεν επιθυμεί να παραμείνει ακόμη και αν φύγει από τη θέση του ο Μπαρτομέου, με τον οποίο αρνείται να κάτσει να συζητήσει. Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει, ωστόσο ίσως η κίνηση αυτή να αλλάξει τη γνώμη του 33χρονου, με τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» να ελπίζουν…

Πηγή: tovima.gr