Σε επιφυλακή βρίσκονται τοπική αυτοδιοίκηση και Αρχές, προκειμένου να αποτραπούν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε beach bar και οδήγησαν σε δύο περιπτώσεις στην επιβολή προστίμων και λουκέτων.

Οι έλεγχοι αναμένεται να ενταθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και στην Αττική, δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου έχουν δώσει μάλιστα εντολή σε συνεργεία να πραγματοποιούν αυτοψίες και, όπου κρίνεται αναγκαίο, να επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.

Γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τώρα την ηγεμονία Μητσοτάκη

Μετά τις εικόνες συνωστισμού και το λουκέτο σε γνωστό beach bar του Αλίμου, σαρωτικοί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι σε όλα τα παραλιακά καταστήματα για να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα συγχρωτισμού, με σκοπό εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Οι δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου έχουν δώσει εντολή σε συνεργεία ελέγχου να πραγματοποιούν επί τόπου αυτοψίες και την ημέρα αλλά και τη νύχτα και όπου κρίνεται αναγκαίο να επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.

Την περασμένη Τετάρτη εκατοντάδες θαμώνες πήραν μέρος στο πρώτο event του καλοκαιριού σε συγκεκριμένο beach bar του Αλίμου.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος προχώρησε στο κλείσιμο, με την επιχείρηση να δίνει τη δική της εκδοχή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα φαινόμενα χαλάρωσης

Πηγή: tovima.gr