Σε οικειοθελή καραντίνα και μακριά από τα μέλη της οικογένειας παραμένουν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης. Ήδη διανύουν το δεύτερο 24ωρο μακριά από τα καθήκοντά τους.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, χρειάζονται περίπου τρία 24ωρα για έναν ασθενή προκειμένου να παρουσιάσει συμπτώματα. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, το απόγευμα του Σαββάτου και οι τρεις υπουργοί θα περάσουν το κατώφλι του νοσοκομείου για το τεστ. Σε περίπτωση που βγει αρνητικό τότε οι κ.κ. Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης θα μπορούν να γυρίσουν στα γραφεία τους και να προετοιμαστούν ενόψει της ΔΕΘ όπου το επόμενο Σαββατοκύριακο θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό.

Κόντρα Γεωργιάδη – Κρέτσου

Στο μεταξύ, μία ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Κρέτσου ήταν αρκετή για να ξεσπάσει διαδικτυακή κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Με τη φωτογραφία των τριών υπουργών ο κ. Κρέτσος σχολιάζει: Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα.

Για ντροπιαστική ανάρτηση έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης.

Από χθες το βράδυ συνεχίζεται η απολύμανση όλων των χώρων και των ασανσέρ στα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας. Όλοι οι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε οικειοθελή καραντίνα και εάν όλα πάνε καλά αναμένεται να επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: tovima.gr