Σε δυο νέες συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία. Ο λόγος για έναν 43χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο Πακιστανό. Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 36 συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκαν τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για τα ραντεβού της φρίκης με το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα σύλληψης του 14ου τακτικού ανακριτή ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη όπου θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους.

Πηγή: tovima.gr