Στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς η Μακάμπι προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς της Winner League. O Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως δε έχει προβλήματα και ότι άπαντες γνωρίζουν την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Μακάμπι, μιλώντας για την «μάχη» με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, τόνισε: «Δεν είναι μια εκκρεμότητα, αλλά είναι μια διαδικασία παιχνιδιών. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και εμείς είμαστε καλή ομάδα, οπότε θα είναι καλό για την διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Πώς μπορείς να εκπλήξεις έναν αντίπαλο όταν δεν παίζεις με τις καλύτερες συνθήκες; Δεν πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν τίποτα για να εκπλήξουν η μία την άλλη. Έχουμε τη φιλοσοφία μας και το μας ξέρουν. Θα είναι καλύτερος αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Έτσι έχουμε πετύχει ως ώρας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία του αγώνα και παίζουμε καλά. Οι καταστάσεις για το παιχνίδι δεν είναι οι ίδιες με αυτές προ κορωνοϊού. Μπορείς να το καταλάβεις από διάφορες καταστάσεις.

Έχουμε προπονηθεί μόνο τρεις εβδομάδες. Όλες οι ομάδες δεν μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν. Επηρεάζει άπαντες αυτή η κατάσταση. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Πηγή: tovima.gr