Πήγε και απήλθε και ο πολιτικός γάμος δεν κράτησε ούτε 60 μέρες. Μόλις 59! Η αναφορά για την Αγγελική Αδαμοπούλου που στις 20 Δεκεμβρίου είχε προσχωρήσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. προερχόμενη από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ίδια, μια μέρα πριν από την έγκριση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και στον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε ότι αποχωρεί από τις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές, αλλά και δεν παραδίδει την έδρα.

Για την ιστορία είχε εκλεγεί με το ΜέΡΑ25 στις εκλογές του 2019 και τον περασμένο Μάρτιο ανεξαρτητοποιήθηκε καταγγέλλοντας τον Γ. Βαρουφάκη για την λειτουργία του κόμματος.

Η ανάρτησή της

Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

Προς τούτο, και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα- ΠΣ για τις υποψηφιότητες Βουλευτών στις προσεχείς εκλογές, κοινοποίησα στον Πρόεδρο του Σύριζα-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα την απόφασή μου να μην συμπεριληφθώ στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Σήμερα επίσης κοινοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ.Κωνσταντίνο Τσούλα και στον Αλέξη Τσίπρα, την απόφαση αποχώρησής μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα-ΠΣ.

Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται.

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου.

Με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα, για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, την ισότητα και τον ανθρωπισμό, με σημαία μου ότι αυτοσκοπός της πολιτικής και της εκάστοτε παράταξης πρέπει να είναι ο Άνθρωπος και η αξιοπρέπειά του, συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών. Συνεχίζω επίσης την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου, εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr