Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, το άρθρο του ευρωβουλευτή του κόμματος, Στέλιου Κούλογλου που μίλησε για ισόπαλο αποτέλεσμα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ένας από αυτούς που αντέδρασαν και μάλιστα με έντονο τρόπο είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, που «συνέστησε» στον κ. Κούλογλου να «φορέσει γυαλιά», ενώ χρεώνει στον ευρωβουλευτή ότι «αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που υπαγορεύουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…».

Η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη

Η κριτική του Στέλιου Κούλογλου

Ο Στέλιος Κούλογλου σε άρθρο του στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες αλλά δεν έβγαλε καμία είδηση. Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας.

Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν», ενώ σε άλλο σημείο σχολίασε και το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής. Επιπλέον, με το προηγούμενο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης το 2014, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν το Σάββατο θα έπρεπε απαραίτητα να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr