«Συστάσεις» προς τον Αλέξη Τσίπρα έκανε η Αριστοτελία Πελώνη κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει σήμερα στη Μύκονο η οποία βρίσκεται σε μίνι lockdown.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κα Πελώνη επεσήμανε ότι «ο κ. Τσίπρας σπεύδει σε κάθε φορά σε κάποιο μέρος για να ανακοινώσει μια καταστροφή που δεν επέρχεται. Περί αυτού πρόκειται πάλι».

«Πως σχολιάζετε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο;» ήταν το δημοσιογραφικό ερώτημα με την κα Πελώνη να απαντά:

«Δεν έχω ενημερωθεί για δηλώσεις ή δραστηριότητα. Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας σπεύδει σε κάθε φορά σε κάποιο μέρος για να ανακοινώσει μια καταστροφή που δεν επέρχεται. Περί αυτού πρόκειται πάλι.

»Να θυμίσω και πάλι ότι δεν υπάρχει και δεν επιβλήθηκε lockdon στη Mύκονο, γιατί υποθέτω ότι αυτή θα είναι και πάλι η κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός και να μη δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό, ειδικά σε ότι αφορά κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας από τους βήματος της Βουλής είχε σχολιάσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο λέγοντας:

«Αποφασίσατε ένα μίνι lockdown στη Μύκονο, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με ό,τι σήματα αυτό δίνει στο εξωτερικό, διεθνώς για την πορεία του τουρισμού της χώρας σε όλη την επικράτεια».

Μάλιστα έθεσε το ερώτημα: «Η Μύκονος έχει ποσοστό εμβολιασμού στους κατοίκους και στους εργαζομένους κοντά στο 95% και υποτίθεται ότι οι τουρίστες που φτάνουν στα νησιά περνάνε από ελέγχους. Πώς τα καταφέρατε λοιπόν πάλι να τινάξετε στον αέρα τόσο τη δημόσια υγεία όσο και τον πιο διεθνώς εμβληματικό τουριστικό προορισμό της χώρας μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr