Έκκληση για τον εντοπισμό του γιού της με το όνομα Ντένις Ρούτσι ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, απηύθυνε η μητέρα του έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια, ο γιός της είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στις 22:50.

«Μου είπε μαμά κάθομαι. θα έχουμε καθυστέρηση. Δεν μου είπε που κάθεται ή αν έχει πάει στο κυλικείο» τόνισε με τρεμάμενη φωνή.

Μετά, ανέφερε πως μίλησε με μία φίλη του στο messenger στις 23:08.

«Σε ένα μήνα θα είχε τα γενέθλιά του»

«Το παιδί μου είναι 22 ετών. Σε ένα μήνα θα είχε τα γενέθλιά του» σημείωσε η μητέρα προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του, τόνισε η μητέρα του παιδιού, η οποία σημείωσε ότι ο γιος της δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα των τραυματιών αλλά ούτε και στη λίστα των αγνοούμενων, ενώ δεν γνωρίζει αν την ώρα τη σύγκρουσης βρισκόταν στη θέση του ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο 2ο βαγόνι που ήταν το κυλικείο.

Περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση

Έκανε μάλιστα έκκληση προς τα παιδιά που βρίσκονταν στο τρένο και επέζησαν, να της δώσουν έστω μια πληροφορία για το αν είδαν το παιδί της.

Σημείωσε επίσης ότι η ίδια έχει δώσει DNA και περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση.

Πηγή: tovima.gr