Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρα για αύριο, Κυριακή ο σταθμάρχης Λάρισας. Οπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος του ο 59χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στις 11 το πρωί για το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

«Σήμερα έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία της απολογίας, ωστόσο υπήρχαν μέσα στην ανάκριση νέα στοιχεία, τα οποία δεν είχαμε λάβει γνώση, που μας υποχρέωσαν εξαιτίας της πολύ μεγάλης σοβαρότητάς τους να ζητήσουμε νέα προθεσμία και η ανάκριση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί» είπε ο Στέφανος Παντζαρτζίδης.

«Έπρεπε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιηθούν και για τον λόγο αυτό ήταν απαραίτητη η λήψη προθεσμίας» συμπλήρωσε.

«Αυτό που και ο κατηγορούμενος θέλει να δηλώσει είναι ότι, πραγματικά, η δουλειά που κάνουν τα ΜΜΕ είναι πολύτιμη. Είναι μια υπόθεση πολυσύνθετη, χωρίς τη βοήθεια της δημοσιογραφικής έρευνας, αυτή η υπόθεση ενδεχομένως να μην έπαιρνε τον δρόμο που πρέπει να πάρει» εξήγησε σε άλλο σημείο.

Τέλος, αναφορικά με όσα ακούγονται για τον σταθμάρχη τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα υπάρξει κανονική δήλωση από τον σταθμάρχη μετά το τέλος της ανάκρισης.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του σταθμάρχη

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του σταθμάρχη έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών.

Πηγή: tovima.gr