Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου υπήρξε για δύο χρόνια μπάτλερ του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αποκάλυψε στο «Χαμογέλα και Πάλι» πως ήταν σαν άνθρωπος ο πρώην μονάρχης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τέως βασιλική οικογένεια τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερο σεβασμό και έκανε λόγο για μία υποδειγματική οικογένεια, με βαθιές αρχές.

«Με υποδέχτηκαν στο Πόρτο Χέλι και είχα την τιμή να έχω μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους που θα μπορούσα να έχω. Ως τέτοιους τους αναγνωρίζω και ως τέτοιους τους τιμώ», δήλωσε.

«Εάν ακούσετε έναν μπάτλερ να λέει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή των εργοδοτών του να τον απολύσετε πάραυτα. Πιστεύω ότι στους τίτλους τέλους όλων μας αναλογεί ένας σεβασμός. Ο σεβασμός με τον οποίον μου φέρθηκαν και αντιμετώπισαν επαγγελματικά τη συνεργασία μας ήταν ο ευγενέστερος που έχω δει. Δεν άκουσα ποτέ την προστακτική. Είναι μία οικογένεια με πολύ βαθιές αρχές και νομίζω ότι ο πόνος που είδατε να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Άννας Μαρίας ήταν πολύ ανθρώπινος».

Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου ανέφερε πως η Άννα Μαρία ήταν ο πυλώνας της οικογένειας, ενώ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν το πρότυπο του τρυφερού πατέρα.

«Θεωρώ ότι υπήρξε υποδειγματική οικογένεια, με τη μητέρα να είναι ο πυλώνας όλων αυτών. Μία μητέρα που πραγματικά αγκάλιαζε παιδιά, εγγόνια και πολλούς συγγενείς. Η σχέση του τέως με τα παιδιά ήταν η κλασική σχέση ενός πολύ τρυφερού μπαμπά. Η αγάπη προς όλα του τα παιδιά, ειδικά στα εγγόνια του, ήταν υποδειγματική».

Μεγάλη ήταν η αγάπη του τέως βασιλια Κωνσταντίνου για τη θάλασσα, με τον μπάτλερ του να δηλώνει στο MEGA πως η ρουτίνα του ήταν τα καθημερινά ταξίδια με το αγαπημένο του σκάφος, την «Αφρόεσσα».

«Η θάλασσα ήταν ένα στοιχείο της ζωής τους. Η θάλασσα, το στοιχείο του νερού, ήταν ένας υπέροχος συνδετικός κρίκος», κατέληξε ο Στάθης Παπαχριστοφίλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr