2020 – 2021. Η περίοδος που θα θυμόμαστε και για τις ατελείωτες ώρες μπροστά σε μια οθόνη, καθώς τα απανωτά lockdown και τα περιοριστικά μέτρα μας ανάγκασαν να εργαζόμαστε, να εκπαιδευόμαστε, να γυμναζόμαστε, να ψωνίζουμε, να συναντιόμαστε ψηφιακά. Χάρη στην τεχνολογία, όλες οι πτυχές της ζωής καλύπτονται, τουλάχιστον στις στοιχειώδεις λειτουργίες τους.

Πώς στέκονται ψηφιακά η Ελλάδα και η Γερμανία στο περιβάλλον όπως έχει διαμορφωθεί και στο αύριο που γίνεται όλο και πιο digitalized; Ποιες είναι οι αρχές και οι κατευθύνσεις των δυο χωρών ως προς την ψηφιακή πολιτική; Μια συζήτηση με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας, Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υφυπουργό στη γερμανική καγκελαρία, Εντεταλμένη Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σε θέματα Ψηφιακής Πολιτικής, Dorothee Baer θα μας αποκαλύψει φιλοσοφία, υλοποίηση και καλές πρακτικές των δυο χωρών στον τομέα της τεχνολογίας.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Το μέλλον της Ευρώπης είναι ψηφιακό. Βέλτιστες πρακτικές από Ελλάδα και Γερμανία» και διοργανώνεται από τα πολιτικά ιδρύματα Hanns Seidel και Konrad Adenauer . Συντονίζει η δημοσιογράφος, ιδρύτρια και CEO a8inea Μαριάννα Σκυλακάκη.

Διαδικτυακή συζήτηση στις 27 Ιανουαρίου, 15.30 – 16.30, στα ελληνικά και γερμανικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr