Έναν μικρό σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο που δείχνει τον Τραμπ να μην μπορεί να σηκώσει με το ένα χέρι ένα ποτήρι νερό.Ειδικότερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρευρέθηκε σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ, Γουέστ Πόιντ και για ακόμη μία φορά έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να πιάσει το ποτήρι για να πιει νερό.

Ο «ασύμμετρος πόλεμος» με την Τουρκία κοστίζει στην Ελλάδα 500.000 ευρώ την ημέρα

Στο βίντεο ο Τραμπ φαίνεται να μην μπορεί να βαστήξει με το ένα χέρι το ποτήρι και έτσι χρησιμοποιεί και το άλλο προκειμένου να φτάσει το ποτήρι στο στόμα του.

Ο Τραμπ δεν φαίνεται να τρέμει ακριβώς στο βίντεο, αλλά να αδυνατεί να κάνει μία πολύ συνηθισμένη κίνηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την ψυχίατρο του πανεπιστημίου του Γέιλ, Bandy Xenobia Lee, δεν αποκλείεται να μιλάμε για «μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων».

«Τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπέρδεμα λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;» διερωτήθηκε ο πολιτικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ Τζον Κούπερ.

Από την πλευρά του ο Τραμπ έκανε λόγο για fake news και υποστήριξε ότι όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά το έδειξε κιόλας, κατά την αποχώρησή του από το βάθρο της ομιλίας.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος Marfin

Πηγή: tovima.gr