Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ενισχυθεί αρκετά το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο οποιαδήποτε εξέλιξη θα έρθει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτής της σεζόν.

Βέβαια, υπάρχουν τρία ονόματα που περιμένουν μια δική της κίνηση για να αποφασίσουν το μέλλον τους.

Σύμφωνα με τη Marca, αυτοί είναι οι Κίλιαν Μπαπέ, Κάι Χάβερτς και Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αμφότεροι θέλουν να αγωνιστούν με τη φανέλα της «βασίλισσας» και γι’ αυτόν το λόγο περιμένουν να δουν τις προθέσεις της, προτού απαντήσουν σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση.

Σίγουρα, δε θα αποκτηθούν και οι τρεις μέσα στο καλοκαίρι, όμως η Ρεάλ θα ήθελε να προσθέσει στη «μηχανή» της τουλάχιστον έναν.

Για την περίπτωση του Κίλιαν Μπαπέ, όλοι γνωρίζουν το μόνιμο φλερτ του ισπανικού συλλόγου, ωστόσο αποτελεί την πιο ακριβή περίπτωση από τις τρεις.

Για τον Κάι Χάβερτς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι, η οποία θεωρείται και το φαβορί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που κάνει κρούση η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, ο 17χρονος Καμαβινγκά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και είναι ήδη βασικός και αναντικατάστατος στη Γαλλία.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν είχε αναφέρει τη Ρεάλ, καθώς και το ότι μια πρόταση 80 εκ. ευρώ δε θα ικανοποιούσε το σύλλογο.

Πηγή: tovima.gr