Καρφιά για τη ρητορική του Αλέξη Τσίπρα που συχνά πυκνά τελευταία καταγγέλλει ως «πολιτικό απατεώνα» και μάλιστα «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει ότι «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες».

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.

Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης. Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δε θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική» έγραψε στο facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος…

Δημοσιεύτηκε από Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πηγή: tovima.gr