Χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια των Champions League και Europa League, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο Μολινό θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

«Έχουμε προγραμματίσει να παίξουμε όλους τους αγώνες που απομένουν χωρίς οπαδούς. Δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Η δική μου μεγάλη ελπίδα είναι οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.

Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όμως πρέπει και να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο σε περίπτωση που εμφανιστούν σπάνια πράγματα όπως αυτή η κρίση.

Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι οι διοργανώσεις της UEFA θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2020. Εμείς, σαν κυβερνητικό όργανο, οφείλαμε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο με τις διοργανώσεις της UEFA αλλά και να καθοδηγήσουμε την Ευρώπη, κάτι που νομίζω ότι κάναμε με επιτυχία».

Για το Euro 2020 σχολίασε: «Θεωρώ ότι ήταν μια αποφασιστική στιγμή, γιατί πήραμε πολύ νωρίς την απόφαση. Ολοι κατάλαβαν ότι το κάναμε για να βοηθήσουμε τους πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να να τονίσω ότι για ακόμα μια φορά υπήρξε απόλυτο πνεύμα αλληλεγγύης».

Πηγή: tovima.gr