«Σπουδαία πένα, ανατρεπτικός, βαθιά δημοκράτης και ακούραστος μαχητής της ζωής. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε συλλυπητήριο μήνυμα του σημειώνει :

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος διένυσε μια λαμπρή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Εργάστηκε σε πλειάδα μέσων τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο και άφησε το δικό του χαρακτηριστικό αποτύπωμα με την οξύνοια και το χιούμορ που διέκρινε την παρουσία του. Διετέλεσε επίσης ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, ενώ υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Πέρα από τη σπουδαία καριέρα του στη δημοσιογραφία, ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος αφήνει κι ένα πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Πηγή: tovima.gr