Στη Λάρισα συνέχισε την προεκλογική περιοδεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε πως «είμαστε εδώ μαζί σας, μέχρι να σβήσει ο ήλιος, γιατί επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  διεμήνυσε προς «όσους έχουν φρούδες ελπίδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φωτοβολίδα», πως ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι φωτοβολίδα, «είναι το ώριμο τέκνο της ανάγκης και της ελπίδας του ελληνικού λαού».

«Είμαστε αυτοί που κρατήσαμε τη χώρα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Το δίλημμα σήμερα δεν είναι αν θα μείνουμε Ευρώπη, αλλά αν θα γίνουμε Ευρώπη».

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα κοστολογημένο και σημείωσε πως από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόνο μία είναι κοστολογημένη επειδή περιλαμβάνεται στο Μεσοπρόθεσμο.

«Αποκαλύφθηκε το κρυφό σχέδιο της ΝΔ για το ΕΣΥ»

Παράλληλα, υπογράμμισε την κατά πολύ καλύτερη, από τη σημερινή, κατάσταση στην οποία άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ΕΣΥ, ενώ έκανε λόγο για «κρυφό» σχέδιο του κ. Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση της Υγείας, μετά και τις δηλώσεις Πνευματικού, αλλά και γενικότερα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Πνευματικός φανέρωσε αυτό το κρυφό σχέδιο», σημείωσε.

«Δεν είναι η κακιά ή ώρα», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στα τραγικά περιστατικά σε Κω και Νέα Μάκρη, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες – η μία έγκυος – επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

«Δεν ήταν η κακιά η ώρα όταν δύο τρένα έτρεχαν για ώρα στην ίδια γραμμή στα Τέμπη», προσέθεσε, υποστηρίζοντας πως είναι το πρόγραμμα και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που απαξιώνει τις δημόσιες δομές.

Πηγή: tovima.gr