«Βόμβες» Κούγια στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ όπου θα ψηφιστεί νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού. Ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε τις πρακτικές Αλαφούζου ενώ κατακεραύνωσε την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

O ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και υποψήφιος για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τόνισε πως θα καταγγείλει τις διαδικασίες βγάζοντας στη σέντρα τον Γιάννη Αλαφούζου και τις πρακτικές του όπως τόνισε να τάζει τηλεοπτικά συμβόλαια για να επηρεάσει την διαδικασία!

«Θα καταγγείλω τις διαδικασίες γιατί εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο τους Προέδρους όπως ο κύριος Αλαφούζος να τάζω τηλεοπτικά συμβόλαια για να επηρεαστούν οι εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τελεσίδικη απόφαση της πολυιδιοκτησίας και στο ότι η Ξάνθη δεν θα έπρεπε να είναι καν στο πρωτάθλημα, όχι να ψηφίζει κιόλας!

«Κακώς συζητάμε για πρόγραμμα πλέι άουτ με την Ξάνθη. Οριστικά έχει κριθεί ότι ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη. Έχουμε ένα απαράδεκτο καθεστώς πολυιδιοκτησίας και η Ξάνθη δεν έπρεπε να παίζει στο Πρωτάθλημα και δεν έπρεπε και να ψηφίζει στη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η ΑΕΛ επιφυλάσσεται για όλα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: tovima.gr