Ένα από τα καλύτερα βράδια της ζωής του πέρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο γάλλος προπονητής οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα χαμόγελα στη Μαδρίτη είναι πολλά.

«Αυτό που έχουν πετύχει οι παίκτες είναι απίστευτο. Δεν έχω λόγια, είμαι πολύ φορτισμένος. Το Champions League είναι το Champions League, αλλά η κατάκτηση της LaLiga με κάνει πιο ευτυχισμένο, γιατί το πρωτάθλημα είναι τα… πάντα. Ήμασταν οι καλύτεροι, επειδή συγκεντρώσαμε τους περισσότερους πόντους, και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πω. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες μέρες μου ως επαγγελματία» τόνισε ο Ζιζού, ενώ αναφερόμενος στην απουσία των φιλάθλων είπε:

«Είναι περίεργο για όλους, θα θέλαμε να είμαστε μαζί τους, αλλά δε γίνεται. Ξέρω ότι όλοι πανηγυρίζουν στα σπίτια τους».

Από τη μεριά του, ο… σκόρερ Σέρχιο Ράμος αποκάλυψε ότι θα μείνει στη Ρεάλ πολλά χρόνια, ενώ τόνισε ότι ο Ζιντάν ήταν το μυστικό της επιτυχίας.

«Ο Ζιντάν ήταν το κλειδί για την επιτυχία μας, ο καπετάνιος του πλοίου, και μας οδήγησε σωστά από την αρχή της σεζόν. Πάντα νιώθουμε ότι ο Ζιζού μάς προστατεύει, πιστεύει σε εμάς. Είναι ένας μοναδικός προπονητής».

Όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του ο Ράμος είπε:

«Θα μείνω εδώ πολλά χρόνια, όπως θέλει ο πρόεδρος. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα».

Πηγή: tovima.gr